Chocolade massage

Ervaar jij ook dat geweldige gevoel van geluk als je een heerlijk stuk chocolade in je mond hebt? Stel je dan eens voor hoe geweldig het zou zijn als de chocolade op je huid gemasseerd wordt!

De warme chocolade massage is een unieke ervaring en pure verwennerij. Deze massage leidt tot een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat je geluk hormonen serotonine en endorfine worden verhoogt.
Serotonine is het lichaamseigen antidepressivum en endorfine bevordert de algemene ontspanning en werkt pijn verlichtend.

Cacao bevat daarnaast ook natuurlijke antioxidanten, die een positieve invloed hebben op de bloedcirculatie. Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en herstellende werking. Doordat de natuurlijke bestanddelen van cacao de afbraak van cellen in de huid tegen gaan, vertraagt cacao het verouderingsproces.

De warme chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Zachtheid biedt. Het is een totale onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn. De effecten van de chocolade massage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust, maar verzorgt de huid rijkelijk.

 

Deze massage is geschikt bij:

  • Stress
  • Droge huid
  • (chronische) vermoeidheid

 

Prijs:

60 minuten - 70 euro

90 minuten - 100 euro

120 minuten - 130 euro

 

Elke massage van Esther is een weldaad voor lichaam en geest. Bij binnenkomst hebben we een kort gesprek, zodat ik mij kan afstemmen op de komende behandeling. Nadat je plaats hebt genomen op de massagetafel, zal ik je toedekken met handdoeken en indien gewenst een extra deken. Na de massage, heb je de tijd om bij te komen, drinken we een glas water om onze bevindingen na te bespreken en kunnen we een vervolg afspraak maken.

Een massage van 60 minuten is 1 kant van het lichaam, vaak de achterzijde. Bij 90 minuten, wordt de buik, voeten en/of hoofd meegenomen. Een massage van 120 minuten is voor het gehele lichaam.