MARCEL

 

Ik ben Marcel Koetsier wonende in Alphen aan den Rijn, heb 2 dochters die reeds op zichzelf wonen. En ondertussen ben ik ook opa geworden van 3 prachtige kleinkinderen. Samen met mijn partner Esther van der Linden werken wij in onze praktijk vanuit ons hart.

 

Vanaf mijn jeugd weet ik al dat ik spirituele gedachten en gevoelens had, alleen heeft dat zich pas ruim 14 jaar geleden geopenbaard. 

Na een heftige periode in mijn leven was ik op zoek naar mijn innerlijk rust, op mijn zoektocht naar deze plek kwam ik terecht op Facebook.

Hier ben ik deel gaan nemen aan een aantal spirituele groepen, en kwam tot de ontdekking dat er voor mij veel raak vlakken waren met gelijkgestemden.

Als er een foto gelezen werd in een groep, dacht ik ... hé ze slaan iets over of er is meer informatie. En zo ben ik begonnen om mensen een fotoreading te geven, puur en alleen op mijn gevoel.

 

Tevens was ik ook aan de slag gegaan met de Lenormand kaarten, hiermee kan ik mooie en zuivere boodschappen doorgeven aan mijn cliënten. 

Vanuit mijn overtuiging ben ik van uit mijn gevoel en hart gaan leven en werken, hierbij paste de Oosterse filosofie geheel aan bij mij en ben ik mijzelf gaan toewijden aan de kennis van reiki. Ik ben master in de Kundalini en Gold reiki, en geef hier ook al jaren les in.

Het fijne aan reiki is dat je het eerst voor jezelf mag gaan doen en ervaren, en daarna kan toepassen op cliënten of je omgeving.

 

Ondertussen hebben wij Esther en ik ook ons eigen spiritueel centrum ZENICHI in Alphen aan den Rijn opgezet, de weg is door velen al gevonden en word alleen maar groter en breder. Tevens organiseren wij de ZENICHI Lifestyle beurzen maar zijn ook regelmatig te vinden op de reguliere beurzen zoals op het Spiritueel Alternatief in Rijswijk. Houd onze agenda maar in de gaten waar je ons kan vinden.

 

Wil je weten wat wij zoal aanbieden? Lees dan bovenstaande tabs om te zien wat bij jou past. En heb je hulp nodig .. schroom je niet om ons een berichtje te sturen en wij kunnen specifiek op jou klachten/vragen antwoord geven.

 

Op dit moment geef ik consulten aan cliënten, en ook cursussen waarbij de intuïtie van de deelnemers op nummer 1 staat.

 

Nu het toch hebben over nummer 1...

Mijn quote: Zet jezelf altijd op nummer 1, zonder egoïstisch te zijn. Zo heb je meer overzicht, en kan je ook anderen beter helpen.

 

Zoek je hulp in je zoektocht naar jouw unieke eigenschappen of mediumschap, dan help ik je graag om duidelijkheid te creëren wat bij jouw past.   

 

Indien je vragen hebt, of een afspraak wilt maken klik dan op onderstaande button "stuur een bericht"

 

Warme groet.

Marcel Koetsier