YUKIMI Orakelkaarten

Erken je krachten (vuur), voel je krachten en je emoties (water), werk met je krachten en kom in beweging (aarde), onderneem en verwezenlijk je dromen (lucht).  Deze 4 elementen samen vormen eenheid en zijn verbonden met elkaar door kracht, liefde, vreugde en energie (ether)= “de gouden licht kaarten”.  Verbind je met de gouden licht kaarten (ether) en ervaar de inzichten die ze je geven.

 

Kaartendeck bestaat uit: 36 orakelkaarten 

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element water. Deze kaarten zijn een bron van bewustwording en geven je waardevolle adviezen. Deze kaarten staan voor het los komen en helen van emoties en bieden ondersteuning in het proces van het kunnen vrij , los maken en helen van wat diep binnen in je woelt. Stel je open en voel wat ze bij jou teweegbrengen. Het doosje bestaat uit 43 geïllustreerde kaarten met een duidelijke boodschap. De afmetingen van de kaarten zijn ongeveer 10 x 14 cm.  Deze vernieuwde versie werd inhoudelijk en qua vormgeving in een nieuw jasje gestoken. Een nieuw tijdperk is aangebroken , gebaseerd op rechtvaardigheid, vrede, eenheid en liefde. Aquarius staat voor vrijheid van de ziel, het ontplooien van unieke talenten en straalt de vibratie van liefde uit.

 

Kaartendeck bestaat uit: 43 orakelkaarten 

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element aarde. De oerkracht is een scheppende, bewegende kracht die door ons lichaam stroomt en die de bewustwording van je eigen geest stimuleert en versterkt. Deze kaarten staan voor beweging, ontmoeten en verkennen. Ze zijn een versterking voor lichaam en geest en ook een in beweging komen om je vrij, onafhankelijk en gezond te voelen. De kaarten hebben tot doel de harmonie, evenwicht en balans in onszelf terug te vinden. Het doosje bestaat uit 40 geïllustreerde kaarten met daarop telkens een inspirerende boodschap. De afmetingen van de kaarten zijn ongeveer 10 x 14 cm.

 

Kaartendeck bestaat uit: 40 orakelkaarten 

 

 

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element lucht. Ieder van ons heeft dromen en wel minstens één droom die hij wil verwezenlijkt zien in zijn leven. De realisatie van dromen is voor ieder van ons een bewuste inspanning die we dienen te leveren op weg naar groei en verandering in ons bestaan. Dromen zijn de kern van wie we eigenlijk zijn. Deze kaarten staan, voor transformeren, praten en communiceren. Deze kaarten bieden ondersteuning om jouw projecten of dromen te verwezenlijken. Het doosje bestaat uit 50 geïllustreerde kaarten met daarop een gerichte boodschap. De afmetingen van de kaarten zijn ongeveer 10 x 14 cm.

 

Kaartendeck bestaat uit: 50 orakelkaarten 

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element vuur. Ze werden gemaakt uit eigen inspiratie, intuïtie en gevoelens. De kaarten hebben tot doel je te ondersteunen en te begeleiden in je spirituele zoektocht. Deze kaarten staan voor het rondom je heen kijken, het openen van je hart en het wakker maken van je innerlijke kracht. Ze geven je waardevolle adviezen , boodschappen, antwoorden en kracht en zijn een bron van inspiratie en bewustwording. Het doosje bestaat uit 46 geïllustreerde kaarten waarop een duidelijke boodschap staat. De afmetingen van de kaarten zijn ongeveer 10 x 14 cm.

 

Kaartendeck bestaat uit: 46 orakelkaarten 

Dit orakeldeck is geïnspireerd op de Kleine Arcana uit de Tarot en gaat over de kleine beslommeringen, verdriet, twijfels waar we allemaal in het dagelijkse leven mee te maken hebben.  Het brengt ons magische boodschappen over de gebeurtenissen in ons leven.  Veel mensen zoeken het mysterie van het leven buiten zichzelf, maar de waarheid is, dat je de oplossingen en antwoord in jezelf dient te zoeken.  Zie deze kaarten dan ook als een tool en als bron van ondersteuning, inspiratie en bewustwording in je zoektocht door het leven.  Laat je meevoeren op ontdekkingstocht met dit uniek kaartendeck en treedt binnen in een wereld vol verrassingen.

 

Kaartendeck bestaat uit: 56 orakelkaarten