Contact/Verzending/Algemene voorwaarden

Spiritueel Centrum Zenichi

Torenstraat 4

2405 XH Alphen aan den Rijn

info@zenichi.eu

Tel. 0638853411

 

BTW nummer: NL002053318B69

KVK: 73061336

Informatie Cursussen & Workshops

Bij aanmeldingen van cursus en workshops en vragen van administratieve aard, streven wij er na om binnen 48 uur te reageren.

Betalingen kunnen direct via de bestelling gedaan worden of indien gewenst voor aanvang van de cursus of workshop bij de docent. De wettelijke bedenktijd voor een cursus/workshop is 14 dagen, binnen deze termijn ontvangt u het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour bij uitschrijving via email.

Annuleren van de gekozen cursus of workshop kan kosteloos tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang. Na deze termijn word er administratiekosten berekend ter hoogte van 50% van de cursuswaarde. Indien een cursus of workshop van uit Zenichi niet door kan gaan, word deze verzet naar een later data. 

 

Klachten: 

Indien er een klacht ontstaat vragen wij deze per email aan ons te verzenden, deze word binnen 48 uur in behandeling genomen. 

U kunt hiervoor het evaluatie formulier invullen welke u ontvangt na afloop van de gevolgde cursus. Elk contact of email word vertrouwelijk behandeld, en word niet met derden gedeeld. 

 

Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 8,95 voor bestellingen tot 10 kg

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering tussen 1-3 dagen bij u thuis kunnen worden verwacht. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Algemene Voorwaarden Zenichi
PDF – 66,1 KB 316 downloads