Behandel traject - Van Rups Naar Vlinder

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van chronische vermoeidheid? Of ben je snel boos en geïrriteerd?
Alle signalen die je van buiten je lichaam opvangt zoals geluid, licht, temperatuur maar ook het gedrag van andere mensen, worden door het lichaam opgenomen. Wanneer de opname van alle zintuigelijke prikkels niet in een natuurlijke flow in het lichaam wordt opgenomen, gaan je gedachten zich ermee bemoeien. Je gedachten gaan een eigen leven leiden, los van je lichaam waardoor je het contact met je lichaam verliest, je gaat over de grens die je voor jezelf had gesteld. Veelal doe je dit om een ander (buiten jouw lichaam) te helpen of te plezieren. Als je vergeet om eerst voor jezelf te zorgen en natuurlijke flow zijn gang te laten gaan ontstaan er allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten.


Vlinders staan misschien wel het meest bekend om de miraculeuze gedaanteverwisseling die ze doorlopen, waarbij ze zichzelf van een kleine dikke rups in een gevleugeld kunstwerk omtoveren. Opmerkelijk daarbij is dat niet alleen het uiterlijk veranderd, maar ook het gedrag en de levensbehoeften.


Tijdens het traject Van Rups Tot Vlinder gaat Esther op een zachte wijze jouw metamorfose in gang zetten. In drie maanden tijd wordt jouw gehele systeem gereset. Hiervoor maakt zij vooral gebruik van diverse zachte massagetechnieken zoals voetreflex massage, cupping, guasha, opu huli en aromatherapie en edelsteentherapie gecombineerd met visualisatie en orakelkaarten.  Zodat jij ook die mooie kleurrijke vlinder kan zijn, zodat jij jou kleurrijke zelf kan zijn.


Na telefonische intake zal het traject starten met een metamorfose massage op voeten, handen en hoofd. De vervolgbehandelingen worden op jou persoonlijk afgestemd en zullen we per keer bespreken wat je kan verwachten.

 

Kosten: € 555,- voor het gehele traject van 7 behandelingen 
Als je het traject wilt volgen in weekend of avonduren wordt € 50,- extra berekend voor de gehele metamorfose