Lichaamsmassage

Massagetherapie is de specialiteit van Esther.

Ontdekken door te voelen wat er in jouw lichaam gebeurd.

De innerlijke kracht van Esther is intuïtie, hooggevoeligheid en healing.
Bij de Touch by Esther massage wordt gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en de overdracht van universele energie buiten het lichaam.  Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen zowel in als om het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan dit leiden tot mentale klachten zoals angst, piekeren en stress. Maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

 

Praktisch gebeurd de overdracht van energie door krachtige kneedtechnieken afwisselend met zachte strijkbewegingen op het lichaam en handoplegging. De energie is persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. Het gaat naar plaatsen waar een blokkade zit, heft deze blokkade op waardoor sommige klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Touch by Esther massage een super ontspannende en helende massage van top tot teen. De pijnpunten die we tegen komen worden ook besproken waardoor je inzicht krijgt in de manier hoe jouw lichaam van zich laat horen. De massage wordt uitgevoerd met heerlijk, op jou afgestemd, geurende warme massageolie. De geuren versterken de werking van de massage en zullen jouw innerlijke kracht versterken.

 

Esther maakt gebruik van de volgende technieken:

  • Ontspanningsmasage
  • Klachtgerichte massage
  • Hawaiiaanse buikmassage, Opu Huli
  • Guasha
  • Cupping 
  • Voetreflex
  • Reiki

 

Prijs:

Lichaamsmassage achterzijde lichaam of klachtgericht: 60 minuten = 70 euro

Touch by Esther: 90 minuten = 100,- euro
Zenichi full body healing 120 minuten = 130 euro