Rite of the Womb 

Bij Rite of the Womb, heling van de baarmoeder, gaat het om de wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!

Het is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stijgen. Deze bijzondere workshop staat in het teken van het seizoen/de maanstand van dat moment.

 

Rite of the Womb

Rite of the Womb duurt één dagdeel. We starten altijd met een ceremonie en visualisatie; een soort meditatiemoment waarin we contact maken met jouw voormoeders. In deze meditatie nemen we ook de maanstand en het seizoen mee. We vragen aan onze voormoeders wat we nog te helen hebben en wat we los mogen laten. Als je uit de meditatie komt, schrijf je op papier wat je aan de hand van de ceremonie los wilt laten. Dit gaat vervolgens in vlammen op! Daarna is het zover … Je ontvangt het geschenk van de Rite of the Womb, oftewel Rite van de Baarmoeder. Vanuit de eerdere meditatie neem je nu de vraag mee wat je wil meenemen en wat je in de toekomst wil bekrachtigen. Tijdens dit ritueel zorgen we dat de baarmoeder energetisch wordt geheeld. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

Voor welke vrouwen is het geschikt?

Rite of the Womb kan aan elke vrouw gegeven worden. Bijna alle vrouwen hebben namelijk ooit een kwetsuur opgelopen op vrouwelijk gebied. Denk bijvoorbeeld aan een probleem hebben met zwanger worden, seksueel misbruik hebben meegemaakt, een kind verloren zijn of trauma’s uit familierelaties hebben opgelopen. Ook helpt het bijvoorbeeld bij verloskundigen die zelf nare geboortes hebben meegemaakt in hun werk en de pijn hiervan meedragen, met de angst om dit door te geven op een andere vrouw.

Ben je zwanger? Ook dan ben je van harte welkom. De Rite of the Womb is een zegening voor zowel moeder als kind. Dingen die jij als moeder meedraagt leer je los te laten, zodat het niet wordt doorgegeven op de volgende generatie. De ceremonie is ook voor vrouwen die geen baarmoeder (meer) hebben of (nog niet/niet meer) menstrueren. 

 

Herkomst van Rite of the Womb

Rite of the Womb (Rite van de Baarmoeder) is herkomstig uit Zuid-Amerika. De 13de rite van de Munay Ki is een ritueel voor vrouwen-van heling en bevrijding dat ons herinnert aan deze essentiële waarheid: de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen … De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. 

 

Bijdrage: € 88,- 

Dit is inclusief:

- cacao ceremonie

- geleide meditatie

- heerlijke kruidenthee en lekkere versnaperingen

- begeleidende sound healing

Een bijzonder vrouwenuitje?

Heb je een vrijgezellen dag, vriendinnen dag of werk je aan de teambuilding van vrouwen binnen een bedrijf, in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Dan kan Rite of the Womb (Rite van de Baarmoeder) ook als bijzondere groepsactiviteit gekozen worden. 

De ceremonie ruimte is op het volgende adres:

Torenstraat 4

Alphen aan den Rijn

 

Waar maximaal 4 dames tegelijk aan de heling-ceremonie kunnen deelnemen.

 

Zenichi is aangesloten bij:

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs ( CRKBO)

En is hiermee vrijgesteld van BTW