Chocolade ceremonie

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen in de Amazone.

 

In de cacao zit tryptofaan en deze stof geeft jouw eigen serotonine gehalte een boost waardoor je je ontspannen, blij en vrolijker en relaxed gaat voelen. Ook na de ceremonie is dit nog voelbaar. Naast deze bijzondere emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem ook nog eens een boost.

 

De zuivere cacao opent je hart en verbind je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. Fijne meditatie en muziek ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen. De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig. Net als de maan.

De energie van de Nieuwe Maan is krachtig en versterkt alles in je leven. Jouw verlangens, jouw emoties, jouw creativiteit en intuïtie. Deze ceremonie helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen. Het is een poort naar emotionele en spirituele transformatie. De Nieuwe Maan geeft je ruimte om te zaaien, om nieuwe dromen te maken, te affirmeren en manifestatie in te zetten. 

 

Natuurkracht van Cacao & Maanenergie.

De zachte en mystieke spirit van de cacao plant heeft als werking ons hart te openen. De kracht van de Nieuwe Maan ondersteunt de cacao in het contact maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven.

Soms gaat praten niet diep genoeg en wil je los van woorden voelen en ervaren. Deze gouden combinatie neemt je mee in een mooie persoonlijke en innerlijke reis naar je hart. 

 

Wat doet deze magische combinatie voor jou:

  • Beter slapen, juist in de periode van de nieuwe maan,
  • Natuurlijke en zuivere ondersteuning zonder toevoegingen,
  • Een extra boost voor je immuunsysteem,
  • Een diepere spirituele band met jezelf,
  • Het versnellen van de overgang naar de 5e dimensie,
  • Makkelijker loslaten van het ego,
  • Bewustzijnsgroei en waardevolle inzichten in je leven,
  • Het verhogen van je hartfrequentie,
  • Een groter lichaamsbewustzijn,
  • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave.

 

Bijdrage: € 77,-

 

Inclusief:  

- Cacao Ceremonie

- Geleide meditatie 

- Secret Sound healing

- Heerlijke kruidenthee en versnaperingen

 

Er kunnen maximaal 4 personen per ceremonie deelnemen