Balinese massage cursus 

De natuurlijke Balinese Full Body massage is een super mooie aanvulling om te geven in jouw praktijk. Deze effectieve massage is rustgevend, versterkt het afweersysteem en activeert alle organen waardoor degene die de massage ontvangt, meteen de energie krijgt om vooruit te gaan in het leven. Je leert in 2 zaterdagen alle kneepjes van de Balinese massage, die stress verminderd, pijnlijke spieren en gewrichten verlicht en levensvreugde en wilskracht vergroot.

Deze cursus gaat voornamelijk op gevoel. Je leert om je intuïtie te gebruiken bij het uitzoeken van etherische olie. Zodra je de massagegrepen onder de knie hebt, kan je de massage op gevoel uitvoeren. Het gevoel waarmee de Balinese masseurs extra aandacht weten te geven aan de te behandelen zones. Je zal merken dat het effect van de massage dan nog veel krachtiger is.

Aan het einde van deze 2 dagen kan jij een Balinese massage van 90 minuten aan jouw aanbod toevoegen. Een massage voor het gehele lichaam, van kruin tot voetzolen. Weldaad voor lichaam én geest.

De cursus wordt gegeven in kleine groepen van minimaal 2 en maximaal 6 personen. Je hebt geen vooropleiding nodig om deel te nemen.

 

Investering: € 333,- per persoon. Inclusief koffie/thee met lekkers, lunch, cursusboek met uitleg en een Zenichi goodiebag met certificaat na afloop.

Vind je het fijn om samen met een bekende te komen, dan is de prijs € 595,- voor 2 personen.